Kiinnostukseni koiraharrastukseen alkoi keväällä 2010, kun elämääni saapui Linda. Lindan kanssa aloimme puuhailla kaikenlaista ja lopulta löysimme itsemme ensimmäisestä match showsta, jossa Linda sijoittui pienten koirien luokassa sinisten 3. Tämän jälkeen alkoikin ajatus itää rotukoirasta ja sitä myötä “oikeissa” näyttelyissä käymisestä. Joulukuun alussa 2010 saapuikin sitten Pikku Myy.

Alkuvuodesta 2011 kävin kasvattajakurssin ja sen myötä hain itselleni kasvattajanimen. Tavoitteeni on kasvattaa rotutyypillisiä, hyvä luonteisia ja mahdollisimman terveitä bologneseja. Aina tämä ei toteudu, mutta se on tavoite.

Jokainen pentue tulee olemaan tarkoin harkitusta yhdistelmästä, josta voisin ajatella jättäväni itsellenikin pennun kasvamaan. 

Ensimmäinen pentueeni syntyi elokuussa 2012 Pikku Myylle, tästä pentueesta minulle jäi kotiin pieni prinsessa Ninni. Jatkossa ajatuksena on jättää tulevista pentueista sijoitusnarttuja ja -uroksiakin kasvamaan lähiseuduille, koska kaikkia ei valitettavasti voi pitää itse. Näyttelyissä käyminen on myös sijoituskoirien kanssa tulevaisuuden suunnitelmana.

Yhteistyökykyisten ja turkinhoidosta kiinnostuneiden sijoituskotien (Pirkanmaa/Häme alueella) yhteydenotot ovat siis aina tervetulleita.

Olen jäsenenä:

Luoksemme on tehty kennelneuvontakäynti eli ns. kenneltarkastus 3.1.2017.